رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

برداشت نارنگی آغاز شد/ پیش بینی تولید 230 هزار تنی مرکبات در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از آغاز برداشت نارنگی از باغات مرکبات استان خبر داد و گفت: سهم نارنگی در تولید مرکبات استان، پنج درصد است.

صالح محمدی امروز، 20 آبان ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز برداشت مرکبات استان گیلان با برداشت محصول نارنگی و نارنج، اظهار کرد: سطح زیر کشت مرکبات در استان 11 هزار و 310.7 هکتار است.

وی از پیش بینی برداشت 230 هزار تنی مرکبات در سال جاری خبر داد و افزود: از این میزان تولید، 90 درصد مرکبات استان مربوط به محصول پرتقال بوده که بیشترین ارقام از نوع بومی(محلی)، خونی، تامسون و... است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان حدود پنج درصد از محصول تولیدی مرکبات استان را نارنگی و پنج درصد مابقی را سایر ارقام مرکبات شامل نارنج و لیمو و گریپ فروت و دارابی و بالنگ و... دانست و گفت: گیلان رتبه پنجم تولید مرکبات در کشور را داراست.

محمدی رودسر، املش و لنگرود را عمده ترین شهرستان های تولیدکننده مرکبات دانست و عنوان کرد: بالغ بر 26 هزار خانوار در استان بهره بردار باغات مرکبات هستند.

وی زمان برداشت محصول نارنگی را از اواسط آبان ماه و محصول پرتقال را از اوایل آذرماه تا اوایل بهمن ماه دانست و بیان کرد: سطح زیر کشت نارنگی در استان 665 هکتار بوده و برداشت 7850 تنی در سال جاری با ارزش اقتصادی 1570 میلیارد ریالی پیش بینی می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان سطح زیر کشت نارنج را نیز 625 هکتار دانست و ادامه داد: برداشت 7100 تنی نارنج با ارزش اقتصادی 568 میلیارد ریال مورد انتظار است.

وی اضافه کرد: تعداد دو واحد فرآوری مرکبات در استان با ظرفیت 58 هزار تن در شهرستان رودسر فعال بوده و به تولید کنسانتره و اسانس و روغن مرکبات و... مشغول است.

انتهای پیام

نظرات

captcha